Followers

nuffnang

Saturday, April 07, 2012

Yahoo...berjaya..

Sabtu 7 April 2012

Salam cemerlang untuk semua...hari yang indah dan menceriakan dan jiwa terasa tenang dan santai sebab segala masalah dan kerumitan dapat diselesaikan...di samping dapat membantu rakan-rakan sekuliah menyiapkan tugasan mereka...

Posting kali ini...semestinya sesuatu yang amat bermakna kerana dapat convert video pengajaran dari 1.8 gb kepada 544mb sesuatu yang nampak senang pada yg sememangnya pakar...tetapi agak susah untuk seorang amatur seperti aku....hasil dari tunjukajar anakde dan memang sikap kita yang suka memcuba hingga berjaya..siap makro teaching diupload dalam u tube lagi...dan di post dalam blog masing2...tulah yang yahooooooo...berjaya buat tu...satu lagi kemahiran baru dipelajari....

so...bila masalah saing2 dapat settle kita tumpang gembira.....dia orang ni keras tangan bab2 ict...ada yang dok tahu pun nok buka email...asyik2 password blackout...ni yang buat aku terkadang fedup nok hulur bantuan ni...dunia sekarang semua maklumat di ujung jari belaka..kalau kita tidak menguasai ICT...maka ketinggalan kita...lebih2 lagi yg tiada inisaitif untuk belajar...mintak org lain tolong tolong buat...sampai bila????? belajar sekarang...assigment kene online...hantar tangan or even hantar hard copy pun lecture haramkan...tak kan anak didik kita pandai download games...cikgu masih terkial2 membuka email!!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...