Renungan...

Followers

nuffnang

Monday, April 16, 2012

Birthday Azeem...


Isnin 16 April 2012

Assalamulaikum n Selamat petang...cuaca yang agak panas dua tiga hari ni...byk ativiti terbatas...pokok bunga pun makin layu n kuasa menyiram pun jadi dok menentu...kesihan pada makluk Allah yg tidak berdosa itu dipinggirkan....

Posting kali ini...entry tertunda sebenarnya....mood tetiba padam aje...patutnya marin posting ni ke udara....pasal birthday Si Azeem...dlm blog dieyna sudah diceritakan...tapi kali ini versi ibunya sebab instint siibu lebih kuat n terpergaruh....nak kata meriah tu...tak lah sangat...sekadar melepaskan hajatnya saje yang hari-hari duk bertanya bila tarikhnya....ibunya bukan main lagi mulailah memproses kek yang menjadi idamannya....katanya tema angry bird yang besor....malas pulak nak mendeko banyak2...last sekali pergi ke bakery jumpa images angry bird...senang cite main letak je atas kek n deko ala kadar....bab membaking ni..nampak sangat slow sekarang....hinggakan boleh terlupa letak marjerin cair dalam kek....tu pun setelah 5 minit kek diletakkan dalam oven...nampaklah marjerin cair...fulmark apa lagi keluar cepat2 dr oven....putar balik semula...kata hubby fikiran melayang ke lain tulah jadinya....nasib baik menjadi...

Pasal majlis ni...ramai juga yg bertanya "member only ke...." sbb ada yang tak terjemput pun...bukannya apa mana yg terlintas sms....mana yg sempat jumpa masa tu lah diundangnya...so jangan kecik hati ya...yg dijemput elok2 pun tak datang...nanti birthday ibunya kita buat grand...ttp yg terima kad jemputan je deh!!!!Pada cikgu rohimah,cg Dayana,cg Rohana terima kasih banyak2 sbb menolong hingga selesai......
Azeem n cikgu kelasnya....
cikgu Rohimah teringat masa kahwin dulu duk sempat potong kek...tu bersungguhnya...

2 comments:

Kunang-Kunang said...

Heoi birthday Azeem. Semoga ceria selalu yer!!

fatmasha said...

azeem...si bongsu apa yg di nak..semua dpt..hrp2 jgn manja udah le...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...