Renungan...

Followers

nuffnang

Monday, April 30, 2012

Kek lagi...

Isnin 30 April 2012

Salam petang untuk semua....dua hari blog ditinggalkan tanpa dijenguk2 pun...sibuk memanjang dengan aktiviti di sekolah dan di rumah...bila kesempatan ada aje...baru lah dapat coretkan di sini entry yang tertunda...ni pun mata layu semacam aje..penat yang tidak nampak di badan...tapi kita rasa letih yg amat sangat....

Posting kali ini...tentulah kek...minggu mengekek n membaking....hinggakan oven kesayanganku rosak...tapi udah lama sebenarnya berbakti pada tuan dia...dah sampai masa dia nak rosak...so jangan ditangis...kek birthday ni di tempah oleh cik da kita...katanya untuk anaknya si AZRI sempena hari lahirnya yang ke.....terlupa pulak nak tanya ke berapa? punya takutnya kita tak siapkan kek....diberi duitnya dulu...kita bukannya apa....takut terlupa bila byk sangat aktiviti...tolong fikirkan pasal majlis persaraan PK 1...walaupun bukan AJK penting..sekurang2nya rasa untuk berbakti pada cikgu wan tu meluap2..tapi bila ingatkan kata-kata seseorang"jangan duk mencara kerja org lain kalau kita bukan AJK khas"terkedut hati sekejap...ya lah sapelah kita....opppp nantilah nak cerita pasal entry ni di lain siaran.

Berbalik pasal kek ni...bila time mendeko ni...lembap sikit...pasal kek yg bertemakan hari dijadikan ini payah skit...melainkan empunya diri suggest temanya baru nampak citarasa si penempahnya....mulalah duk fikir tema seorg diri....pahtu godek pak google...cari iamges yang sesuai untuk diambil idea...bukan ciplak hasil karya org lain...kalau sama boleh saman di sini...
last sekali inilaj jadinya...nampak simple tetapi meriah dengan colouringnya....harap2 si ampunya diri berpuas hati ya...

2 comments:

Dieyna said...

lawo ngat kek.. nape dok gi majlis tadi.. org dok tepon dok angkat...

fatmasha said...

Sorilah dok angkat tepon td..di luar kesedaran...sbb duk mengekek n membaking heheheh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...