Renungan...

Followers

nuffnang

Thursday, April 26, 2012

Tempahan Kek Birthday...

Khamis 26 April 2012

Salam Khamis untuk semua.....kejap je masa berlalu tup..tup seminggu...sibuknya kita...macam seminggu tu dua hari aje...br jumpa Jumaat ni nak jumpa balik.

Entry tengah hari...suasana yang agak panas...ramailah bebudak di sekolah demam n pening....tempahan kek birthday untuk Asilah,Syafiq dan Wahi....random sekali harung..senang nak handle....tiga kelas yang berlainan... dia orang ni semua anak-anak cikgu .....balik mesyuarat marin dah kul 4 petang....berkejar dapatkan bahan buat kek...dalam simpanan banyak dah yang habis....cari mana yang patut...pahtu dok fikir konsep apa kali ini yang patut dibuat....pening juga ya duk mikir....kalau empunya diri beri konsep lagi baik...dok payah fikir sangat...just buat aje....

Balik dah pukul 6 petang...rehat jap...kul 7 baru mula mengadunnya....bila tiba time mendek0 jam..dah pukul 9 malam....deko jangan tak deko...selesai semuanya kul 12 tengah malam...kalau udah kita memang minat pasal menghias ni malam2 pun sanggup duk mengendapnya....dengan cupcakes sekali.....very simple deko tapi masih ok lah....ada juga yang kata macam kek yang beli di kedai aje....tak percaya ke????....tak apa tak marah n kecik hati pun...sebab dia org bukannya customer kita pun...yang penting pelanggan berpuashati dengan kadar bayaran yang cukup murah.....hadiah kepada bebudak tu juga....Insyaallah kita berbudi pada orang...Allah Taala bagi cash pada kita dalam apa jua pemberiaannya....yang penting ikhlas....So lihatlah gambar-gambar yang sempat dirakam sebagai bukti kek ni homemade punya....
kek yang belum dimakeup lagi...Wafi...Asilah....Syafiq...happy birthday ...

4 comments:

~Sweet Honesty~ said...

comelnye kek tuh..ada strawbery stick lagi..(^_^)

fatmasha said...

tq sweet..nak ajak jauh sgt...

Dieyna said...

burp.. upp bau kek plak.. hehe kenyang dah..

fatmasha said...

ari isnin ni ..ada lg tempahan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...