Renungan...

Followers

nuffnang

Monday, April 09, 2012

Makeup wall....

Isnin 9 April 2012

Assalamuaikum...kepada semua pengunjung blogku...moga kalian di kalangan orang cemerlang dalam kerja buat masing-masing. Sebut pasal kerja buat ni agak sensitif bila ada yang ambil kesempatan ...curi tulang maksudnya...ya lah takut pada bos bukan takut pada Allah..kalau bos dok datang berminggu2 sukanya dia....mengalahkan zizan raja lawak yang menang anugerah semalam..apa tidaknya..datang sekolah lewat...masuk kelas lewat..time masuk kelas tulah buat sibuk2 nok uruskan perkara lain...sudahnya 20 minit berlalu..budak mane..kelas berterabur...

Ok posting petang ni...suke-suke je tukar wall baru pada blog pengajaran fatma-indahnyabahasa blogspot yang pensyarah hendak nilai bermula dari 1 April...sebabnya ada geng sekuliah sama wall dengan kita...mana buleh sama-sama gitu.....dalam banyak2 templet free dalam intenet ni ada juga yang sama....hishishis...maka hati semakin tidak stabil...mintalah si dienyna ejes sebab dia memang suka n terlebih mencara pasal ubahsuai blog ni.....kalau aku memang malas betul nok mekeupnya...nantilah kita tengok hasilnya macam mane....berkenan ke tidak....

Selebihnya aku bukan suka lihat wall yang berserabut.....dok tahu hujung pangkal..kalau boleh semua hendak letak widgetnya ibarat rumah sempit semua barang nak display...sepatut very simple n nice serta susunaturnya yang nampak kemas...agar apa yang ingin disampaikan mendapat manfaat kepada sipembacanya...mungkin orang lain berlainan citarasanya....atas kapasiti jiwa mereka setakat mane yang sesuai....

2 comments:

Dieyna said...

pemetulan nama D.I.E.Y.N.A... eja betul2...

Fatimah Wati Salleh D20111049521 said...

sori...nama antik...kita main redah je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...