Followers

nuffnang

Monday, December 10, 2012

Rumah baru...!


salam Sejahtera...moga dirahmati....blogwalking blog saing2...nampak sangat dia orang ni suka tukar wall baru....mungkin ubah selera atau...duit banyak kut..hehehehhe...yg aku ni wall ni kusam je...macam banyak masalahnya...kata seorang teman tukar lah kaler wall tu yang santai dan tenang....maka terfikir jugak..ya tak ya juga...maka terpandanglah kata FB Cik Rose Cute yang memberi khidmat percuma pasal menghias blog ni...maka berurusanlah kejap dengan dia...konon2 nak dapatkan sentuhan lain skit...rupa2nya blog aku pulak bermasalah nak edit... adalah gajet yang mmg tak boleh dibuang...kata org mengganggu proses mengecatnya....jadi duk fikir2...cakap elok2 dgn Cik Rose pun...biar empunya blog nilah yang hiasnya...bukannya tidak biase...tapi tidaklah pakar dalam blog memblog ni...skit2 tu buleh lah..tu lah konon2 nak dapat kreatif dari pakar tak menjadi....terima kasih ya Cik Rose....

Duk godek2 dalam webside ni mmg banyak templet yang cantik2....terkadang rambang mata juga memilih konsep suaipadan dengan bajet kita heheheh....last sekali ambik  yg free je....mmg kene warna dengan citarasa yang dikehendaki.....bila pindah rumah baru ni...tahu2 ajelah banyak perkara yang kene settle...abis gejet yang terpaksa dikorbankan sbb dok ikut ciri2 templet yg dipilih...kene setting semula...pendek kata  kena ambik banyak masa duk tilik kat laptop aje lah....kita ni jenis dok suka buat separuh2....kalu buleh settle nak settle cepat2...tu lah masalahnya....masih lagi duk setting picturetrail tu nok bagi sama dengan column yang ada...sampai sekarang tak jadi2....lagi..huhuhuhu....SOS....

3 comments:

fathmaazzahra said...

Baruku jmpa blog kak t.. He he.. X tkor sk lg ke wei..

fathmaazzahra said...

Baruku jmpa blog kak t.. He he.. X tkor sk lg ke wei..

fatmasha said...

hahahah...dok agi malas nok cakap pasal fuko2 ni...mnederu daroh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...