Followers

nuffnang

Tuesday, July 10, 2012

Senamrobik 1Murid 1Sukan..

Selasa 10 Julai 2012

Assalamulaikum untuk semua...semoga dirahmati....dua tiga hari tidak mencatat sesuatu di sini....sibuk memanjang...boss baru semua nak baru....lagi senang kalau kita ubah sistem yang lama dan kita ganti acuan kita sendiri...baru kepala tidak sakit...dan kita tidaklah ungkit perkara yang tidak molek di mata kita...sebab anak buah buat kerja berdasarkan idea bos lama...kalau tidak ada teguran bermakna yang lama still oklah....ni duk kata dalam mesyuarat...tentu yang terkena kecik hati....beritahu dia orang apa kita mahu sebenarnya???????

So...mana yang ada facebook akan luahkan di wall masing2....yg ada blog sendiri akan luahkan panjang lebar di sini....cara dia orang nak lepaskan perasaan....siap warning lagi jgn disiarkan segala kelemahan itu di dada siber...bimbang semua akan tahu segala keburukan di sekolah kita....sebab tu sikap berlapang dada penting...melihat sesuatu itu secara positif....menegur mesti cara berhemah.....baru orang respect stail pengurusan kita dan tidak banding2 dgn kepimpinan yang lama....

Ok...berbalik pada tajuk di atas...senaman arobik 1 Malaysia...tahun lepas larian 1 Malaysia....tahun depan.....mungkin sukan 1 Malaysia....acara dijalankan serentak seluruh negara ...aku pun kurang faham apa sebenarnya yg ingin di sampaikan....apa pun aktiviti ini dipantau,,wajib dilaporkan dengan foto aktiviti sekali sebagai bukti bahawa aktiviti ini dilangsungkan oleh semua sekolah....kerahan tenaga ni melibatkan guru n murid dan setiap sekolah dibekalkan CD dengan 9 buah lagu tema untuk memudahkan pergerakan murid2 ini...bila kita komen lebih2 kan kata berpolitik so...berdiam diri tu lebih baik dari berkata..sebab ramai di antara kita berstatus musang berbulu ayam....

4 comments:

~Sweet Honesty~ said...

sama la kak..kt skola tdi pun kitorang ada buat gak ne..huhu.. penat jugak..

fatmasha said...

program yg dipaksa ginilah...buat pun ambil nama je...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hehe. nak tak nak kena buat jugak :)

fatmasha said...

ya lah nurul moga aku yg menurut perintah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...