Renungan...

Followers

nuffnang

Monday, March 05, 2012

Wall Baru...



Isnin 5 Mac 2012

Salam Isnin untuk semua....moga di awal-awal tahun begini kita dilimpahi dengan nur keimanan.kesihatan yang baik, anak-anak yang taat dan mendengar kata, jua seorang suami yang faham hati nurani kita dalam melayari bahtera bersama dan memahami kita sebagai seorang yang berkerjaya dan punyai ego sendiri......

Oppp...tersasul bila cakap pasal ego sendiri....jangan ego dia aje yang kita kena jaga...ego kita juga wajar dipertahankan....entry kali ini..blog ku bertukar wajah...nampak ceria n elegant...kata seorang teman wall yang dulu nampak kusam,sedih dan tiada serinya lagi...lantas dengan penuh santun n manja minta si Dieyana tolong upgrade blog ni....maka nilah jadinya...sayang dayana muah....

Bercakap pasal blog ni...assigment sem ni kene juga buat satu lagi blog subjek yang kita mengajar...dalam tu mesti diceritakan apa yang diajar pada bebudak setiap hari...kalau boleh sertakan sekali Rancangan Pelajaran Harian....boring betul bila terlalu skema...jadi suke ke tidak kena buat jugak....terfikirlah juga pada kekawan yang tidak fasih berblog ni tentu naik darah bila lecture suruh buat macam ni......bertalu2 sms menerjah handphone minta ditunjukajarkan....kalau tinggal berdekatan bolehlah....nasihat teman...swasta saje pada mereka yang mahir..hulur sedikit ongkos semuanya beres kan.....

2 comments:

Dieyna said...

letak lah link blog baru tu, baru boleh orang terjah.. jangan lupa minta jadi follower.. hehe

fatmasha said...

nanti post banyak skit...akan diusahakan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...