Renungan...

Followers

nuffnang

Monday, March 19, 2012

assigment....assigment lagi!!

Isnin 19 Mac 2012

Salam penuh ceria untuk semua....terasa rajin pulak update blog kali ini...sebab apa ya? kalau org bercinta mesti ada penguatnya yang menyebabkan dia terlebih rajin....sebab ada org support jiwa dan perasaannya......yang kita tiada org support pun tetiba aje semangat utk menulis tu seperti air terjun Nicaragua....melimpah-limpah...

Ni baru cuba berjinak-jinak menaip assigmnet utk semester ni...buntu n keliru...nok start ikut mane dulu...punyalah payahnya soalan...naik sembab pala hotak duk mikir ni....bila senja2 gini baru menjadi student tulah bahananya....idea pun berkarat n utk luahkan perkara yang ilmiah ni yang payahnya....kalau menaip ikut suka aku...macam tulis kat blog ni...ceritalah apa2 saje yang boleh menyenangkan jiwa raga.....tanpa dinilai dan dipaksa....nok hentam ke....mengumpat ke ...kalau menyentuh hati dan hal org lain....kau org semua boleh hentam dan kritik...

Mata pun udah naik juling duk mengadap komputer siang malam...kata seorang teman...alah kau sekarang senang belajar...semua dlm intenet ada...dok payah susah pergi ke library cari bahan...copy n paste je siap...zaman aku dulu habis kedai duk perabih pitis nok dapatkan bahan...
lagilah payahnya.....bila direnung n ingat balik betul juga katanya....alah bisa tegal biasa..hendak seribu cara tak hendak beribu-ribu dalih...tepuk dada tanya iman...kalu tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya...berakit-rakit kehulu berenang renang ke tepian..bersakit-sakit dahulu dahulu bersenang-senang kemudian....bermadah skit...

Ada sesiapa yang diluar sana boleh tolong siapkan assigment ni???????

3 comments:

Dieyna said...

BLOG DAH RAMAI FOLLOWER SKANG HEHE... meh nak tolong, tolong tengok jer hehe

fatmasha said...

semestinya...hasil galakan dr sifu jugok...

.........cP~ said...

Salam. Semoga berjaya..heeee. Haritu ambik upah buatkan assignment makcik smpai tak tidur malam. Nak pengsan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...