Followers

nuffnang

Tuesday, January 01, 2013

Aneka kek...tempahan!


1 Jan. 2013

Salam ...moga dirahmati...entry pertama untuk tahun 2013...tak lupa selamat menyambut tahun baru 2013...moga kerja buat kita tahun ini diberkati dan bertambah baik serta bermakna...tanamkan azam n tekad untuk mencapai target yang diharapkan....

Posting awal tahun...tak lari dari kek n kek....muka pun semakin gebu macam kek...hehehe..dah rezeki n orang nak mengorder..tak kan kata tak mahu....buat ajelah moga kemahiran kita di situ....so sepetang ni ambil masa duk godek kek ni...satu kek hari jadi versi pelangi tetapi 4 layer aje...si penempah ni cakap buatlah apa2 kek yg sedap khas untuk b/day suami tercinta...dan sebutir lagi permintaan si Zerul yang terliur pasal tiramisu kek yang kita post pada entry lepas...maka hajat n kemahuannya tertunai sudah...harap2 berpuas hati ya...yg pasti...pah pada ni sudi2 lah mengorder semula...

Buat kek ni memang suka...tapi bab mengemas n membasuh selepas pada tu...yang kurang enaknya...pasal banyak perkakas yang terpaksa digunakan...kedai bakery lain cerita....moga kerja diorg...bila tengok byk. sangat yg perlu dibasuh...mulalah...lain kali malaslah nak ambil order...bila semua clear...rasa tenang jiwa...suka juga ya buat kek....bila tiba time menghiasnya...cukup teruja bila melihat hasil tangan kita sendiri...harap2 adalah anak-anak yang mengikuti jejak langkah ibunya....
Proses makeup kek...masa ni ambik masa skit..

dah siap....tiramisu kek..simpel deko...

kek yang mengancam dengan kata-kata...

2 comments:

lia said...

wahhhh tiramisu kek tu nmpk super sedap...

fatmasha said...

tq lia sbb singgah...antara kek yg paling sedap...tiramisu kek..mengalahkan secret recipe hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...