Renungan...

Followers

nuffnang

Saturday, January 05, 2013

Kek n kek lagi.....!

Sabtu 5 Jan 2013

Salam untuk semua...berjumpa kembali setelah 2 hari tidak jenguk2 blog ni...pertama sibuk memanjang di sekolah kerana pegawai dari JPN datang memantau persiapan buka sekolah...so mane2 yang tidak settle disiapkan....terutama library...pun begitu dalam masa yang sama exam sem ni...baru habis 3 paper sekali harung..pagi petang..hingga ke hari ni last paperbg subjek semantik....kata orang kalau tak membaca modul yg dibekalkan...balik awal lah kita....mmg soalan begitu mengancam...sejam yang diberikan...cukup2 je menjawabnya....harap2 result nanti strong lah ya...

Berbalik pasal entry di atas...abis je pekse...projek mengekek n membakinglah jawabnya...kek hari jadi dan tiramisu..ulang order dari custemer yg mmg suka kek ni...kek yang cair dimulut bila makan...katanya..so apa lagi membaking n mendekolah kita sepetang...tq yati..sebab mengorder kek birthday anaknya di pra  sekolah yang akan disambut pada 6 Jan...kalau yang bebudak ni senang je temanya...yg ada unsur..alam n haiwan..sebab nak tarik minat mereka... kek yang tema macam ni.....mmg cantik dan mengancam bila mendekonya...aksesori yang dilekatkan itu nampak cantik n hidup bila kene gaya n tempatnya....manakala kek tiramisu simple deko sebab kek ni toppingnya agak cair untuk mendeko lebih2...so very simple deko..



2 comments:

Dayana Bahar said...

esok pasti sampai ke mulut sesuap hehe

fatmasha said...

ada kad jemputan? rasanya member only...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...