Renungan...

Followers

nuffnang

Friday, January 18, 2013

Belian secara online...fenomena baru!

Jumaat 18 Jan. 2013

Salam untuk semua...topik malam ni...belian secara online menjadi fenomena baru dalam dunia siber sekarang ni...kalau duk godek dalam facebook macam2 produk diorg promote untuk dapatkan pasaran..satu perkembangan yang sihat dan menguntungkan...apa tidaknya kerja di depan komputer je tapi duit masuk hari-hari...tak perlu sewa kedai,gaji pembantu kedai...yang lebih lucu lagi custemer kita serata pelosok dunia lagi...kita tidak mengenali pun tetapi saling percaya n mempercayai,jujur dan amanah  menjadi kunci utama dalam proses ini....apa tidaknya ianya melibatkan duit untuk mendapatkan barang yang ditawarkan...

So...kita juga seorang pengemar membeli secara online...sebabnya ianya mudah serta produk yang ditawarkan harganya berpatutan dan berkualiti...setakat nilah...buat masa ni tidak pernah ditipu dan barang yang dipesan sampai mengikut sms yang dikirimkan...pendek kata pos laju ni memang mark dah rumah ni sebab duk datang selang sehari....si anak bujang ada 2 orang...apa lagi barangan harga RM5 pun order ikut online....hishishis...katanya ada web tu siap buat lelongan lagi...

Salah satunya yang sering diorder kain pasang...mmg sesuailah dengan jiwa kita..sebab designnya cantik-cantik..rambang mata kita..kain pasang syafida cubalah tengok di sini semua comel2 kain yang  dipromote....Manakala tudung biasanya banyak dalam fb nurjannah collection berbagai jenis tudung dan
fesyennya macam2...tidak terikut kita dengan dunia tudung ini...
udah sampai..

dalam proses book....

siap ditempah baju...hehehe






1 comment:

Anonymous said...

The wire cage tends to impair the player's vision. http://www.ukdresshop.co.uk
[url=http://www.canadagoosehommes.com]canada goose vest[/url] You can check it out for yourself on the Zara website (it the shoe evocatively known as Ref: 1308-301), but I think they look even more appealing in situ.
A Tulle Seuqin Homecoming Dress is a perfect example of a body con dress that is timeless and classic. [url=http://www.londongenuinepandora.com]pandora online[/url] The first two options include toothpaste, which is effective at removing black shoe scuffs from light colored shoes or gray scuffs from darker shoes. She. And the same is repeated with peep toes when they have been launched in the market place way again in the yr of 1930's and therefore it is ideally categorised underneath the vintage collection..
Among the treasured works is Our Lady of Guadalupe, one of the largest and finest oil paints of the Spanish Southwest, dated 1783 and signed by Jose de Alzibar, one of Mexico's most renowned painters.. [url=http://www.soldesgoosefr.com]Canada Goose Banff Parka[/url] LRG clothing has recently been very famous since celebrities both in the music industry and in sports have been spotted wearing this brand label.
It can be so curly and thick that it is hard to manage and shape. Try The Cock Tavern inside the market for a fry-up and a peculiar slice of London life. As a reminder, you are able to buy printed fashion magazines if you wish to do so, but you may wish to believe about obtaining info on the style industry, as well as fashion tips and advice online, as it's free to do. [url=http://www.promkleidde.com/]prom kleider lang[/url]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...