Renungan...

Followers

nuffnang

Monday, May 14, 2012

Kek Coklat Moist..

Isnin 14 Mei 2012

Salam ceria untuk semua....bertandang ke blog dieyna menjenguk peserta GA yang menang hadiah sebab kita salah seorang sponsor hadiahnya...biarlah hadiah tidak seberapa tetapi...hadiah juga...janji lucky n memang sudah rezeki kita...kalau si dayana tu buka contest lagi bulehlah sertai sekali lagi.....

Posting hari ini....tempahan kek coklat moist...lama juga org tidak mengordernya...pasal order-mengorder ni bermusim agaknya...sebab kalau time order ...dok cukup tangan kita...ramainya...time kita free tak ada pulak...esok kanival membuat pelbagai jenis kek sempena hari guru....macam2 kek ada dari cupcake.slice kek,coklat kek,vanila kek dan strawberry kek...ramai sangat yang menempah....ceritanya kemudian....

Berbalik pada kek coklat ni....memang sedap kerana disaluti sepenuhnya dengan coklat serta toppingnya dihiasi coklat urai...pendek kata semuanya coklat... tempahan dari anidah katanya anak-anaknya suka makan kek coklat....terima kasih ya...lagi kali kita berurusan lagi...muahhhhh..

5 comments:

inazamri said...

dah lama gak tak buat kek coklat moist ni.terasa teringin pulak

fatmasha said...

kek ni memang sedap n mengancam...

~Sweet Honesty~ said...

saya mmg penggemar ceklet..wahh.. menggoda btl..

Jo-Blogger said...

sy mmg suka kek moist ni..ia sedap..sy singgah dan follow ok.

Nita Abas said...

sedapnya...

kalau nak order macamaner erk??

oh ye..

SELAMAT HARI GURU ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...