Renungan...

Followers

nuffnang

Tuesday, May 22, 2012

Cuti..ada kelas jugak ke?

Selasa 22 Mei 2012

Assalamulaikum dan Selamat pagi untuk semua.....ari ni jadual waktu kelas penuh....maka all rounder le...dengan beg laptop hingga library pun tidak terbuka lagi...sebab masa pekse pertengahan tahun mesti mengawasi dia org...sebab tu kene skema skit...kalau tak..merata-rata bebudak ni belajar.....pembelajaran melangkaui sempadan lah katakan...

Cuti!!!!...ada kelas tambahan juga untuk murid tahun 4....fed up aku...sebab pengurusan baru stail pun baru...kalau dulu bebudak UPSR je ada cuti terancang...ni udah berjangkit ke kelas lain....alahai nak datang masa cuti ni..sudah set di minda...bila cuti rilek2 aje lah.....aku rasa bebudak ni pun boring kalau belajar banyak sangat....prestasi gitu jugok....belum sampai masa lagi nak belajar teruk2....

So...suka ke tidak...kene datang juga sebab jadual sudah diedarkan....nak bangkang banyak2 kan kena ban..... belum datang lagi PK 1 baru...biasanya penyapu baru terlebih rajin...kalau tahu skop tugas dan buat kerja ikut pekeliling boleh tahan lagi....ni kalau terlebih skema....naik angin seluruh badan...harap-harap cakap2 sebelum ni tentang beliau tidak menjadi kenyataan....kalau tidak terpaksa isi borang tukar sekali lagi bulan september ni....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...