Renungan...

Followers

nuffnang

Wednesday, September 12, 2012

Tudung Chiffon 2 layer....Cantik n tertarik!

Rabu 12 Sept.2012

Salam Selasa untuk semua...semoga dirahmati...pepagi ni udah online pasal banyak sangat masa duk awasi periksa OTI5 sempena peperiksaan UPSR...maka semua dalam mood peperiksaan....

Entry pepagi ni...ummmm tudung chiffon 2 layer menjadi trend kita pulak dah....tak pasal2 tudung ni menjadi kegilaan sampaikan dalam facebook pemborong tudung menjadi sahabat paling setia...sebab duk godek dalam photo dia org gambar tudung..kut2 ada yang berkenan dihati....maka 5 helai tudung ni sudah ditempah dan dibank in duitnya...tunggu je sampainya...Persona Butik menjadi pilihan...banyak pilihan n harga yg ditawarkan berpatutan dengan kualiti kain yang kira ok lah...so bolehlah jengah kat FB dia....

Tetanya juga kenapalah sampai begitu sekali keprihatinan kita pada tudung ni....ya lah dalam usia begini rasa ingin melawa menjadi2...nak harap anak dara tu melawa jangan haraplah....biar mak dia je yang melawa.....so soal berlambak tudung tu di rumah...tolak tepi....kata hubby nak pakai masa bila tudung yang ada tu?...namanya perempuan 99 nafsu mengalahkan 1 nafsu.... semua dia nak.....duit sendiri gitulah....apa yang penting kepuasan hati itu mesti ditunaikan dalam keadaan apa sekali pun....pakailah apa yang bekenan masa kita sihat dan nampak cantik lagi dipandang...kalau dah berkedut tu nak pakai macam org muda2 tentu malu pada diri sendiri....

Sebenarnya tudung ni nampak cantik,elegant dengan kombinasi warnanya yang menarik....sipereka ini memang faham kehendak pasaran semasa dan kehendak si hawa ....kita yang di luar sana pun tidak terfikir akan jadi tudung macam ni....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...