Renungan...

Followers

nuffnang

Tuesday, August 28, 2012

kek dan kek lagi..



Selasa 28 Ogos 2012

Selamat pagi untuk semua dan salam syawal kepada mereka yang telah sempurna menunaikan puasa 6...moga ibadat sunat puasa kita diterima oleh Allah...InsyaAllah...tetiba je pepagi rasa nak mencoretkan sesuatu di sini....setelah duk kemas pustaka...bila dilihat buku-buku di dalam bakul tu semakin kurang macam ada yang tak pulangkan buku yang dipinjam ni.....harap2 pulanglah ya...mane yang terhilangkan buku tu....harap ganti dengan kadar segera....

Entri pagi ni....kek n kek lagi....entry tertunda tetapi bila sebut pasal kek ia dah jadi satu kemestian untuk dipostkan di sini.....kek ni tempahan dari kawan si Azyan...kek pelangi lagi...katanya repeat order pada order yang lepas....yang tidak sedapnya bila ada orang nak resepi ni.....katanya nak cuba buat sendiri....rasanya kalau goggle dalam tenet pasal resepi ni banyak yang mereka postkan dalam blog masakan masing2...cuba ikut arahan dan sukatan yang diberi nescaya menjadi punya......

Walau sesibuk mana pun kalau ada yang mengorder kek pasti permintaan mereka tidak dihampakan....pasal kita bila menghias kek ini ia seolah2 terapi yang paling munjarab...kalau masa tu tengah marah pun boleh cool semerta....terkadang mati idea juga bile diaorg tak beritahu konsep yang dikehendaki....mulalah main bantai aje....yang pasti sipenempahnya puas hati...dan rasa kek yang sedap tu diingati selamanya.....



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...