Renungan...

Followers

nuffnang

Sunday, December 19, 2010

Bengkel Masakan-Majalah Rasa n HBi

Ahad 19 Dis.2010


salam Ahad untuk semua pengunjung blogku.....moga2 dilanjutkan usia kita untuk mengecapi keindahan alam ni....seterusnya memakmurkannya.....bila time boring melanda macam2 perasaan berbaur.....geram,sedih,benci,meluat and so on....bila online data NILAM lagilah....mengantuk,menyeksa diri,buat dalam keadaan keterpaksaan,kerja sia-sia,dok masuk dek akal....macam2 emosi negatif menjelma....malas sekali pun kene buat juga....so meredakan hati yang gundah-gulana kita rilex minda...lihat aktiviti ini...

Bila sebut perempuan....tidak akan lari dr bercakap pasal masakan.....terutamanya bila itu satu hobi yg mmg tidak boleh ditinggalkan dalam apa jua keadaan....so...bila majalah rasa n produk HBi mengadakan roadshow pasal bengkel bergerak di seluruh Malaysia.... apa lagi...terus emailkan mahu menyertainya...dan sudahnya tertunailah permintaan yang mmg dinantikan......

Bertempat di FAST BAKERY SUPPLIE di Kemaman diadakan bengkel masakan kek, biskut n roti yang pada mulanya yuran sebanyak RM60 diturun kepada RM30 sahaja....lihat promosi di bawah ini...dan rasanya berbaloilah kelas yg diadakan dengan diberi percuma1 tin buttermas n 2 keping coklat bar masakan. ....Chef yg didatangkan khas dari majalah Rasa...

Bila ditanya pada penganjur mane acara cabutan bertuah dgn hadiah lumayan pada promosi di majalah rasa...jawabnya bila habis roadshow ini baru diadakan cabutan bertuah...maknanya cabutan tu secara rambanglah pada peserta di seluruh Malaysia....kalau anda bertuah dapatlah kalau tidak...gigit jari je...look n see ajelah dalam keluaran akan datang....

Apa pun terima kasih byk2 pada para penganjur kerana byk info yang kami dapat.....di samping pelbagai resipi yg diberi percuma...Insyaallah semua resipi tu akan dicuba untuk melihat keberhasilannya......Moga2 untuk promosi akan datang rasanya tidak akan lepaskan peluang yg jarang2 kita akan dapat...pada cg sidah n Kak Nor ...terima kasih kerana jd peneman kalu tidak keseoranganlah kita memandu.....Hingga jumpa lagi...wassalam....

2 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

menarik, skang tgh belajar sikit2 masak.hehe

tunggu habis roadshow lambat lg la.

fatmasha said...

Baguslah....chef2 yg ajar pun semua lelaki....mane perginya sang perempuan ni....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...