Renungan...

Followers

nuffnang

Tuesday, November 06, 2012

Suara hati...

Selasa 6 Dis.2012

Salam untuk semua moga dirahmati. Malas betulah nak update blog...terbiar begini sampai naik lalang...jenguk tu jenguk...tapi taida kuasa n upaya untuk mencatat sesuatu di sini...biasalah ujung tahun....rasanya cukup banyak tempahan kek n puding yang dibuat...tapi satu keping foto dok sempat nok snap....tadi buatkan puding karemal,puding jagung n puding mamble untuk jamuan tahun 6...bila teringat nak ambik gambar....semua puding tu dah licin micing.huhuhuhu...terkilan sungguh!

Hari anugerah cemerlang selesai dengan jayanya....stage masterlah katakan ...kene buat laporan ni...sbb ada org nak tengok kerja buat kita menjadi ke tidak...huhuhuhu..sampai begitu sekali kecaknaan dio org pasal kita....ni bukan kerja seorg  tetapi team worklah...semua guru profesional...dia org tahu tugas n bidang masing2...sampai masa ok je... Thanks a lot pada saing2 yg banyak membantu.....dia org ni bukan br posting...don't judge the book by it cover...

Rasa terkilan lagi...pasal dok leh tuko...sedih yang amat sgt...sebab? kepuasaan bekerja di sini sudah abis gas....suara pok pet....tiada kebebasan meluahkan pendapat n so on.....so jalan terbaik bertukar sekolah cuba di tempat baru...suasana baru....segala-galanya baru....tapi masa masih ada....Insyaallah jika kesungguhan itu ada....kita mampu mengubahnya.....

Menunggu sesuatu yang tidak pasti...terasa menunggu buah yg mmg tak akan gugur jika tidak dijolok kuat-kuat....membahagiakan hati dengan kata-kata positif sesuatu yg luarbiasa......pujuk hati....akan tiba saat tu...tapi bila?



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...