Renungan...

Followers

nuffnang

Monday, October 08, 2012

Cikgu oh cikgu....

Isnin 8 Okt.2012

Salam untuk semua...moga dirahamti..sejak dua menjak ni malas betul nak berentry..gara2 assigment yang menimbun ni...2 markah je..tajuk berjela-jela..rasanya semester ni betul2 mencabar minda n semangat....apa tidaknya dengan forum yg banyak..kerja sekolah lagi..yang duk pening ganti kelas org yag paling byk...setiap hari hampir 10 orang tidak ada di sekolah campur yang beranak tiada pengganti yang ambik cuti awal lagi...belum lagi yang kursus KSSR.... yg dipanggil adhoc pun ada....baik tutup je sekolah tu...

Minggu depan start pekse akhir tahun...pendek kata sebelum cuti..cikgu-cikgi ni macam kucing hilang anak...semua kerja dia nak buat...patutlah ramai sangat yang pencen awal.....belum lagi key in data secara online...dengan tenetnya dok rok...byk sgt sekarang ni cikgu terpaksa online....kalau kurang mahir komputer memang bermaslah...asyik2 hilang password...

Masa rasanya makin cepat...sedar2 dah abis seminggu....datang minggu baru...kita duk takuk tu lagi..harap2 minggu depan segala perancangan dapat dibuat....

2 comments:

nita said...

ala siannya akak ni..
betul tu kak, masa makin cepat berjalan... sedar sedar dah masuk bulan 10, samalah saya kerja tak jalan2 lagi masa makin dah suntuk..

apa2 pun kak all the best to you..

fatmasha said...

hahaha..tq nita lama dok dengor cite..hrp gitulah kita mulut aje pot pet ttp semua keje beres hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...