Renungan...

Followers

nuffnang

Saturday, November 23, 2013

Foto Mencerita segala-galanya....!

Sabtu 23 Nov. 2013

Salam Sabtu Untuk semua...moga dirahmati. Posting kali ni nak tunjuk gambar aje sempena majlis yang berlangsung sebelum cuti...malas pulok nak cerita panjang-panjang...biar foto berbicara segala-galanya....ttp diskripsi tu adalah...kalau tak...mane tahu event apa yang berlangsungnya...intai-intai yer..

Jamuan akhir tahun 6 grand sangat lah diorg buat terkedu juga kita...yer lah sebelum ni di sekolah lama tak berlaku gini huaaaaa....

Sambutan bulan bahasa yang berlangsung di dewan..dulu mmg payah nak pakai blazer mcm ni..bila duk di tampuk pengurusan terpaksalah kita...belajar melalui situasi semasa...

Banyak sangat sambutan semenjak duk sekolah baru..sampai event apa pun lupa...sedar2 foto je ada....

Cederahati kepada guru besar sempena kaanival sukan dan permainan...guru besar yang ok thumb up pada beliau sebab cukup memahami segala-galanya...Thanks banyak2..tapi awas!!!! hehehe...

Majlis Jamuan dan pepisahan akhir tahun di Uitm Dungun...bersama dengan PK1 dan men muda GB..hehehe yg old katanya balik kampung..urusan kelaurga..

Bersama geng ustazah..yg baju hijau tu masih solo lagi...untung dapat beliau sbb anak tunggal..segala-gala ada...kalau nak sunting beliau mesti melalui admin dulu hihi..nak tapisan keuntuhan...

ummmmpp acara potong kek di Uitm..kek seumbangan dari penaja...sape yang sambut hari jadi kita raikan...gb diapit PK2..ada berani gb bila diapit gitu...

Tiga dara tua pingitan...hihi sambutan hari anugerah...sape yang snap pic ni..cantik n tetarik sbb muka lebih kurang je...

yang ni paling teruja....kebanggaan ibu n ayah sebab kejayaan anak-anak kejayaan kedua-dua ibu bapa mereka...bukan senang nak besarkan mereka macam ni..nak beri pelajaran hingga berjaya...Tahniah buat Azyan dapat master in english n tahniah juga buat kroll sebab dapat ijazah...sambung wat master ya...buat yang terbaik!!!well done

hahahah...ni bkn balik mekah ni....saje lama dok naik bas...menuggu bas rombongan ke Langkawi bersama Norly...katanya pertama kali pergi lawatan sekolah...teruja sebab 15 tahun dulu berpeluang ke Langkawi ni berpelung semula menjejakkan kaki ke sana....banyak kenangan di sana..terutama menginap di hotel berhantu heheheh...

Bersama zura...PK Hem baru kami...posing maut gitu...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...