Followers

nuffnang

Monday, June 06, 2011

Cotton Cheese Cake With Bluberry...


Isnin 6 Jun 2011

Salam ceria untuk semua....moga cuti sekolah yang panjang ni dimanfaatkan sepenuhnya...dengan kerja-kerja yang tidak mengusarkan fikiran n minda kita....terlanjur cakap cuti yang dimeriahkan dengan jamuan kahwin yang melata....sampai naik pening kita untuk memenuhi jemputan dari ampunya diri....apa2 pun tahniah pada yang melangsungkan hari bahagia kerana dalam waktu sedetik ni anda diketemukan dengan insan yang menjadi sharing patner sampai nyawa dipisahkan dari badan...yang lama2 tu semai balik kasih sayang semarak bunga ros yang baru berkembang...

Ok posting kali ni....ehehe...kek lagi...muka pun semacam tembam macam kek je...bila berdiet ada je idea2 nakal yang mengusik jiwa minta dibuatkan kek.....aduhai hobi yg paling diminati n ramai peminat sebenarnya... udah lama hendak cuba jaya buat kek cheese ni.... bila menjadi dengan ditambah bluberry di atasnya...rasanya sedap hingga menjilat jari...kos untuk membuatnya pun mahal....kek yang sedap pasti dari bahan2 yang mewah.....pendek kata tidak rugi mencuba kek ni sebab yang tidak suka pada cheese ni....bila sekali merasa kek ni pasti teruja untuk merasanya berkali-kali...

Rasanya yang lemak2 manis ditambahnya rasa blubeery tu...emmmmm tak usah cakap...memang sedap....mana2 yang hendak merasa boleh order...harga boleh dirunding...just untuk sharing kelazatannya aje....opp..lihatlah foto di bawah ni yang sempat dirakamkan...pada rakan-rakan sejawat insyaallah buke sekolah ni pasti dapat merasanya...saje nok promote pada kau orang semua....

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...