Renungan...

Followers

nuffnang

Sunday, May 14, 2017

Selamat Bertunang kroll.....

Ahad 14 Mei 2017 

Assalamulaikum dan Salam Sehati Sejiwa...lama bebenor tidak menulis di sini..semenjak memegang jawatan dalam pentadbiran, tumpul rasenya idea untuk meluahkan sesuatu...rasa terkilan ada jugak..ya lah memang bidang menulis menjadi kegemaran kita sejak di bangku sekolah lagi...tidak jugok bertandang ke blog sahabat  apatah lagi bertanya kabor..rasenya diaorang pun sama juga macam kita tumpul idea... tak pun sibuk dalam semua urusan...

Posting petang ni...Selamat bertunang khairul Azwan anakde ke dua dalam keluarga memecah tradisi langkah bendul dari kak long bertemu pujaan hatinya...nun jauh ke utara orang kedah nooo...jauh di sana ..jumpanya...  rahsia katanya...hihi keluarga orang baik2 ayah dan bondanya cukup spoting dan open...tetapii cukup bertradisi...dari merisik...kemudian ditetapkan hari bertunang..langsungnya tak tahu lagu..tunggu katanya sebab si fairuz ni masih belajaq... housemanship...kita ibu bapa berserah kepada dia berdua untuk tentukan bila disatukan..ya lah nak paksa2 permintaan dari kelaurga si perempuan nak juga anak menjadi seorang doktor..impian dia sejak kecil...kita di pihak kroll (nama timbangan) tak dak apa..mana yang baik...

So...majlis gilang gemilang disambut dengan meriah...terkedu n terharu jugok..depa buat majlis macam kenduri kahwin...katanya mama fairuz suka melihat suasana yang meriah dan cantik...kita bukan apa tumpang gembira lah juga..kami diraikan dalam majlis yang meriah n santai cuma dikelilingi sanak saudara terdekat dan sahabat duai yang dekat sahaja...tu pun dikira sangat happening...Thank you Dr. Saidin dan Dr. Farhah makanan yang disajikan cukup sedap..ala-ala hotel gitu...

Kepada semua sanak saudara yang berlapang dada memeriahkan majlis kami diucapkan jutaan terima kasih kerana sudi mengambil cuti dan meredah perjalanan yang jauh untuk sampai ke kedah Darul Aman...InsyaAllah dalam kesempatan yang akan datang kita berkunjung lagi dalam penyatuan dua hati sehingga akhir hayat mereka..InsyaAllah.

Hubby bersama Dr. Saidin

Kroll..hihi hansem gitu..macam Fattah Amin orang kata bukan mami kata hihi..

Bersama dengan Dr. Farhah

Ini keluarga kami...seorang tadak dalam pic ni huhu...












No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...