Renungan...

Followers

nuffnang

Monday, April 11, 2011

Bola jaring..PTPL

Isnin 11 April 2011


salam Isnin untuk semua....moga kita digolongkan orang-orang yang sentiasa bersyukur dengan apa yang ada....tidak menyombong diri dengan kehebatan yang kita war2kan...kalau memang aura kita gitu...gitu le...jangan duk menindakkan dgn menyatakan auta...sombongnya kita....

Ok....posting kali ini...jadi pengadil bola jaring anjuran kolej PTPL pada Sabtu lepas...bila si Azyan kata tidak ada pengadil untuk mengadili permainan tu....kasihan juga...offer kan diri....bila diajukan pada kolej..sepuluh jari ditadahkan tanda setuju....

Yang lucunya....tiada yg konfident bila jadi pengadil ni...sudahnya kita seorang aje yg mengawal gelanggang.....lantaklah...tetapi dia punya teamwork bagus sesangat....dengan student yang tunjukkan semangat kesukanan...biar pun time tu le baru nok ajar undang2...dan cara2 bermain.

Bila pengetua dia org dtg utk rasmikan permainan...kita pulok jadi org penting....punya postingnya pengetua....tak adalah rasmi2 sangat...yang paling terkesan bila dengar ucapan dari beliau...pendek kata apa yang dicakapkan mencakupi segala aspek...tabik spring aku pada beliau....

Apa2 pun sempat snap beberapa keping gambar untuk kenangan...moga dikesempatan lain kita boleh bersua lagi dlm suasana yang berlainan...sekian...wassalam...
nilah pengetua tu yang bertudung puple..yg sebelah tu ketua kursus..
bonda pun ikut sekali..katanya beri sokongan...cayalah

2 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam kak

menarik tu, sekali sekala bersukan dapat juga mnjaga kesihatan sambil2 dgr ucapan pengetua =)

fatmasha said...

time kasih byk2 sbb sentiasa beri kata2 perangsang pada kak..moga dilimpahruahkan idea untuk menjana minda...insyaallah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...