Followers

Sunday, March 21, 2021

Raes Mateen....cucu pertama !

 Assalamulaikum wbt dan Salam Sejahtera..


Bertemu kembali dalam alam maya ni..tetiba mood untuk menulis datang tanpa disuruh hihi..bukan senang untuk mewujudkan mood yang betul2 ingin menulis hihihi..bila lihat foto si Mateen ni teringat tentang dia yang pertama kali tengok masa dalam 40 hari dalam pantang lagi...sekarang dah menjangkau 7 bulan betapa masa dan PKP membatas segala-galanya..bersembang dan menatap wajahnya melalui foto serta video call tu pun ikut mood daddy dan mami dia sahaja..terkadang kami yang mintak postkan pasal Mateen dalam grup family wasup...

So Mateen begitu keleteh dengan gaya dan lagaknya pandai posing sekarang..tahu je orang hendak ambil pic dia cepat je senyum dan beraksi macam orang besar2..adula rindu sangat nak tengok Mateen tapi apakan daya keadaan tidak mengizinkan lagi huhu...






 

2 comments:

sri said...

anak2 penghibur hati, tgk apa sahaj terrasa terhibur

fatmasha said...

yer sri anak2 ni keleteh dia buat kita terhibur..